Små fødder laver de største aftryk

Certificeret i Mindful Dagpleje


Om mig

Jeg hedder Mette Hatt, er 43 år, og har 2  drenge på 16 og 19 år. Jeg bor sammen med min mand Jimmy i et dejligt parcelhus i østbyen. Vi har en lille kærlig og børnevenlig bomuldshund, som er allergivenlig.

Vores hjem er SELVFØLGELIG 100% røgfri, og godkendt til pasningsordning af Billund kommune på lige fod med de kommunale dagplejere.

Jeg kan tilbyde gode udfoldelsesmuligheder, da vi bor i et dejligt lyst parcelhusmed lukket have, med aflukket legeområde med legehus og sandkasse m.m. Vi har en overdækket terrasse og carport, så børnene uden problemer kan sove udenfor i tørvejr og i læ for vind og vejr. Derudover har vi et stort lyst køkken-alrum med spiseplads og badeværelse med pusleplads. Der vil også være garderobeplads/skuffe til hver enkelt barn.

Jeg har abejdet med børn i Børnehaven Trehøje og Hestkær Friskole og børnehave, men også som uddannet frisør, hvor det i høj grad handler om godt samarbejde og tillid imellem barnet og jeg.

Som person er jeg meget positiv og livsglad, energisk og kreativ, og det vil jeg udnytte bl.a ved at tegne og male og bage med børnene, samt lave sprog/motoriklege og synge og danse til musik. Jeg er glad for naturen og vil bruge så meget som muligt, så de lærer hvordan man kan bruge den, men i høj grad også hvordan vi passer på den.

Jeg er meget rummelig og lydhør overfor jeres og barnets individuelle behov.

Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde som jeres private pasningsordning og sammen nyde muligheden for selvbestemmelse, tættere forældre-samarbejde og et højere serviceniveau end den kommunale dagpleje kan tilbyde.