Små fødder laver de største aftryk

Certificeret i Mindful Dagpleje

Hvad tilbyder jeg..

 

Jeg tilbyder en pasningsordning, hvor glæde og kærlig omsorg er i højsædet. Jeg lægger vægt på tryghed og ingen stress, tid til tøffetid, udvikling og kreativitet, sund og varieret kost, samt god søvn og god service.

Glæde.  Jeg arbejder bevidst med anerkendende pædagogik, det at støtte og vejlede barnet og derved møde barnet, hvor det er i sin udvikling. Det vil sige, at jeg har fokus på at se og følge barnets initiativer, bekræfte barnets følelse og handling, samt styrke barnets selvværd. Jeg er af natur selv meget smilende og imødekommende, og lægger stor vægt på, at barnet skal føle sig ønsket, værdsat og set. Jeg sætter en ære i, at skabe glæde og tryghed omkring mig, samt skabe ro og forudsigelighed i hverdagen. Jeg ser det bestemt som en kvalitet, at børnene bliver integreret i de ægte, levende og naturlige rammer der er i vores hjem. Det er IKKE en institution, men et ægte hjem. Børnene kommer naturligt til at være en del af vores hjemlige og hjertelige rammer. De er meget velkomne i HELE huset og i hele familiens liv og gøremål.

Kreativitet.  Der er legetøj både indendørs og udendørs. Fin legeplads med sandkasse, legehus og diverse legetøj. Alle tegninger og malerier bliver omhyggeligt gemt og sat i barnets egen mappe. Alle aktiviteter vil være tilpasset barnets alder og interesser.

Sund kost.  Jeg tilbyder en sund, varierende og alderssvarende kost. Både varmt og koldt. Det er vigtigt for mig, at måltiderne foregår i en hyggelig og rar atmosfære, så børnene får lyst til at spise. Og til sidst synger vi en tak for mad sang.

God søvn.  I min pasningsordning får børnene lov til at sove så længe de kan, da jeg mener, at det er det sundeste. Børnene kan sove udenfor i de barnevogne, som jeg tilbyder. Der er både en carport og en overdækket terrasse, så de kan sove dejligt i den friske luft, i læ for vind og vejr. Der er selvfølgelig også mulighed for at sove inde, hvis der er behov for det.

God service.  Jeg laver en "barnets bog", en fotobog. I bogen vil der være billeder af barnet fra ture eller aktiviteter, fødselsdage, tegninger og små søde historier m.m. Jeg har også en facebook-gruppe, hvor der løbende vil blive lagt billeder af børnenes hverdag på. med jeres tilladelse selvfølgelig.